torstai 23. tammikuuta 2020

23.1.2020

23.1.2020 klo 14.45-16.30

Vastuullinen kuluttaminen ja tuottaminen



Tänään kerhossa oli 10 oppilasta. Aluksi tehtiin välipalaksi smoothieta: maitoon sekoitettiin luomumustikat ja -mansikat Vuokko-opettajan pakasteesta. Keskustelua käytiin smoothien raaka-aineista ja miten vastuullinen kuluttaminen ja tuottaminen liittyy myös smoothien valmistamiseen.

Työskentelyn tavoitteena Agenda 2030 osalta oli saada kunkin ryhmän tuotokset tavoitteen 12 osalta mahdollisimman valmiiksi. Esityksen tueksi katsottiin esimerkki viime perjantain koko koulun päivänavauksen esityksen teosta: Miten tiivistää asia olennaiseen?

Oppilaat työstivät esityksiään, tiivistivät keskeisiä asioita ja aloittivat jo varsinaisen esityksen tekemisen. Nur ja Elena työstävät vielä omia tekstejään ja lähettävät ne liitettäväksi Twin Spaceen ladattavaan kokonaisuuteen. 

Alkaa näyttää aika hyvältä! Esityksemme valmistunee tammikuun loppuun mennessä!

Teppo editoi Agenda 2030:en liittyviä oppilaiden aiemmin syyslukukaudella videoimia uutisia eri tavoitteista, mm. hyvä koulutus ja sukupuolten tasa-arvo. Hän teki tekstitystä suomeksi ja  aloitti myös uutisten tekstityksen englanniksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti